Invalidní důchod

Dobrý den pane Krása Chtěla bych se zeptat o hledaně přítele Filip Šešulka na invalidní důchod poprosil mě abych se vás zeptala.Přitel už ma po 3operacich žaludku pořad se mu dělají vředy vzali mu aji slezinu měl aji slabou mozkovou mrtvici.Minuli rok byl na 3 peraci a ma čtvrtku žaludku. Před dvouma lety žádal ale byl mu zamítnut uznali ho za zdravého.
 
Janikova Mísa

Vážená paní Janíková,

doporučuji,m aby si pan Šešulka si požádá o ID znovu. Pokud neuspěje, ať podá námitku, případně správní žalobu.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.