invalidni duchod

omlouvam se p,Krasa ale jsem dost rozrušena dnes jsem byla na Kladně na posudkove komisy už celý rok mam bolesti bederni pateře i krčni altrozu v kyčlich.kolenou.a kloubech podle tabulek nemam na nic narok je mi 58let prý je jedno že mam bolesti ale do tabulek se nevejdu čtyřicet let jsem pro tuto zem dřela jako mezek dnes mi to ma zem vratila horši poniženi je téžko najit a co vim tak těch lidich je hodně dékuji za vaši odpovéd ti ntam nahoře maji vily a bazeny mislite že to pujde dal dekuji
 
milena tregrova

Vážená paní Tregrová,

doporučuji Vám, abyste po obdržení rozhodnutí o nepřiznání ID podala odvolání, a to prostřednictvím OSSZ na ČSSZ. Stačí bnapsat, že nesouhlasíte s nepřiznáním ID, protože posuzující orgán nevzal v úvahu všechny okolnosti při posuzování.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.