ID rozhodnuti

Dobry den.moc dekuji za odpoved.Mam jeste dotaz.ted mi volali z posudkoveho kam jsem take vznesla dotaz a rikali ze musim ukoncit PN aby mi poslali rozhodnuti o ID 1.st. Bez rozhodnuti nemohu podat zalobu a co mam delat kdyz opravdu nemuzu nastoupit do prace.museji mi poslat rozhodnuti i kdyz neukoncim PN? Je to hrozny pocit kdyz se na vas stat vykasle.nikdy jsem nebyla nemocna a pak autonehoda. A kdyz nastoupim a nezvladnu.budu mit dalsi Pn tak mi stejne nechaji bez penez.protoze neodpracuji pul roku.co mam delat prosim.rozhodnuti musi poslat pane doktore?
 
Alena

Vážená paní Aleno,

bohužel je to skutečně tak, že pokud je rozhodnutí o přiznání ID I. stupně, tak by Vám měl Váš lékař nebo posudkový lékař ukončit PN. Vy můžete potom po nějaké době mít pracovní neschopnost, ale to už musí být pro jinou nemoc, než nakterou Vám byl přiznán ID I. stupně.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.