dotaz

Dobrý den, již jsem Vám psal, jen mám změnu. byl jsem 3.týdny na NUDZ psychiatrii v Praze-Klecany a zažádal jsem si opět o invalidní důchod se středné těžkou depresí. MUDR.Iva Hanková specialistka na ortopedii mne opět "uzdravila" od stolu, v záznamu LPS/2019/226-UL-CSSZ mám 20% s tím, že napsala týden léčby na psychiatrii, nenapsala ani tu středně těžkou depresi, natož další nálezy, podle mne se ani do tabulek podle kterých se hodnotí ani nepodívala, protože v tabulkách jsem si našel a mám něco přes 45.% To že by měla mít nějakou atestaci doktorce neberu, nepříjmám její rozhodnutí a kdybych při odchodu z budovy nepotkal přítele, byl bych v tom lepším v nemocnici, šel jsem totiž pod kola autobusu, který přijížděl, takže škoda v tom, že doktorka bude mít zase čisté spaní,až se opět zhroutim doufám, že nikoho nepotkam a nikdo mi nezabrání vběhnout pod velký kola
 
Ji?í Pejsar

Vážený pane Pejsare,

 nezbývá Vám nic jiného než-li podat námitku proti zamítnutí Vaší žádosti o ID. Do námitky napište, že nesouhlasíte s rozhodnutím LPS, protože púosudkový lékař nevzal v úvahu všechny okolnosti Vaše zdravotního stavu. Námitku musíte podat do 30-ti dnů od doručení rozhodnutí o zamítnutí žádosti. Námitka se podává prostřčdnictvím Vaší OSSZ na ČSSZ, Křížová 25, 155 00 Praha 5.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.