dotaz

Dobrý den, rád bych se zeptal na stav, který mám. Od roku 2010 se léčím na smíšenou úzkostnou a depresivní poruchu, v čase červenec 2015-srpen 2018 jsem dostal invalidní stupeň I. 40% po tomto období jsem byl na komisi + odvolání, kde mi byla odebrána a doktorka v komisi sdělila, že jsem zdráv na 15-20% nepomohl ani rozhovor, který jsme vedly, mé pocity, které zůstávají, nemohl jsem si vzpomenout na název prášku, který jsem dostal na výměnu předešlého a podíval se do mobilu-sdělení doktorky když umíte s mobilem, jste zdravý.. To musím stále opakovat, že mám černé myšlenky, nebo to mám dotáhnout a vlítnout pod nákladní auto? V současné době je to asi moje nejlepší řešení. Můžete mi prosím poradit jak dál? Mail je pro mne zatím nejpřijatelněší komunikace, přímý kontakt s lidmi je o dost těžší. Děkuji
 
Ji?í Pejsar

Vážený pane Pejsare,

doporučuji Vám, abyste podal novou žádost o přiznání ID. Pokud neuspějete, podáte námitku, která se podává na ČSSZ, Křížová 25, 155 00 Praha 5. Pokud neuspějete s námitkou tak můžete podat správní žalobu ke krajskému soudu. Vím, že pro Vás to bude asi obtížné všechny tyto úkony zvládnout, ale je potřeba zabojovat. Zkuste někoho z rodiny, kdo by Vám s jednotlivými úkony pomohl.


S pozdravem Václav Krása

Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.