Dotaz - přezkoumání zdravotního stavu po roce od přiznání plného invalidního důchodu

Dobrý den, mám jeden dotaz. V roce 2017 v prosinci mi byl přiznán plný ID ( onkologický pacient). Dnes mi došel dopis z ČSSZ o přezkoumání mého zdravotního stavu prostřednictvím obvodního lékaře. Nepracovala jsem (ukončen pracovní poměr dohodou), protože jsem měla náročnou psychickou práci a můj zdravotní stav mi to nedovolil. Nyní po volbách do obecního zastupitelstva jsem byla zvolena jako obecní zastupitelka v malé obci ( neuvolněná), tzn. že se budu účastnit cca 4x do roka zhruba obecního zastupitelstva. Mám to uvést na ČSSZ, že jsem byla zvolena do obecního zastupitelstva? Děkuji a hezký večer N.
 
Nováková

Vážená paní Nováková,

nemusíte uvádět, že jste byla zvolena do obecního zastupitelstva už proto, že Vaše odměna je nepatrná a to vůbec kontrolní orgán nezajímá. Spíš mě překvapuje, že při nedostatku posudkových lékařů, že hned po roce se ozvou.

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.