2.8.2013 ČSSZ - LÉKAŘSKÁ POSUDKOVÁ SLUŽBA

Vážený pane Krása, obracím se na Vás s prosbou o radu : Na 2.8.2013 mám pozvánku k vyšetření zdravotního stavu ve věci mnou podané námitky - ID (snížení III.st. ID na II.st.ID). V pozvánce je uvedena věta "Pokud netrváte na Vaší přítomnosti u jednání, doručte na níže uvedenou adresu souhlas stvrzený Vaším podpisem." Ráda bych se zeptala, co je pro mne lepší varianta- zúčastnit se nebo se omluvit? A pokud bude rozhodnuto v mé nepřítomnosti v můj neprospěch, je možno se odvolat? Kam a jakým způsobem? Jedná se o to, že kromě mého  nezvratného fyzického poškození celé LDK  (stav po úrazu  r.2009 - rozsáhlá nekrotizující flegmona, sepse, autotransplantace kůže na celé LDK, operace halux flexus,klad. 2 prst a algodistrofický syndrom - paresa LDK, chůze pomocí  fr. hole)  mě zároveň   stresuje  a psychicky dosti  zatěžuje, jakékkoliv   jednání   s   úřady. Z předchozích i aktuálních lékařských nálezů (opakované vyšetření EMG, neurochirurgie, RHB, neurologie, plastika, popáleniny, chirurgie, ortopedie, kožní, psychiatrie.... )   je  jasné  ,  že se jedná o vady trvalé, neodstranitelné, ani operativně a jsou i velmi špatně ovlivnitelné medikamentoznně i soustavnou RHB. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek večera. Lenka Kožnarová                                                                                                       lenka.koznarova@seznam.cz                                                                                                                          tel.606 477 295      
 
Bc. Lenka Kožnarová

Vážená paní Kožnarová,

vždy je lepší se takovýchto jednání účastnit. Záleží však na Vašem rozhodnutí.

S pozdravem

Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.
Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.