dotaz

Dobry den. Chtela bych se zeptat. Od ledna budu chodit s ditetem do pripravky na prvni tridu. A budu mu od zari delat asistenta pedagoga Jedna se o hodinu mesicne. Kolik by me meli rodice platit je to nekde ve vyhlasce nebo zakoniku, anebo je to na domluve. Diky za odpoved a ve vasi praci hodne uspechu a pevnych nervu. Bednarova
 
lucie bednarova

Vážená paní Bednářová,

vašemu dotazu vůbec nerozumím. Pokud budete dělat asistenta pedagoga, měla by Vás platit MŠ, nikoliv rodiče. Školy neustále nutí rodiče platit pedagogické asistence, což zákon vůbec nepřipouští. proto byste měla jednat se školkou o výši mzdy.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní,rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.