asistent pedagoga

dobry vecer.mam ceru s dwn.sindr. chodime do bezny skolky ale s asistentem, budou nam 5roku.minuly rok od kraje nam asistenta prideleli  na 6hod za tyden.ted vse jinak muze chodit do skolky ale asistent je jen na tri hodiny v tydni tak ze muzeme navstivit skolku bud tri dni po hodine nebo dva dni po hodine a pul a pak jeste za 12hodin mesecne co je veskolce platim skolku 170kc.je mi uz do breku proc nas tak nechtej v teto spolecnosti zdravych lidi.furt mluvej o specialni skolce ale nase mala spoustu veci otkoukla od zdravych deti.a specialni skolka je 25km a dojizdit autobusem to nezvladne za kazdeho pocasi a ja taky nemuzu nekde chodit4 hodiny cekat az pojdeme domu.
 
tana

Vážená paní Táňo,

pokud máte doporučení od Speciálního pedagogického centra na pedagogického asistenta pro Vaší dceru, doporučuji Vám, abyste požádala odbor školství krajského úřadu o prostředky pro Vaší školu na pedagogického asistenta, aby Vaše dcera mohla navštěvovat školku. Dále se obraťte na zřizovatele školky (to je asi Vaše obec), aby tuto žádost podpořil. Pokud neuspějete se žádostí, obraťte se znovu na mě. Hlavně se nesmíte vzdávat.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, 

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.