Zvýšení invalidních důchodů IV

Dobrý den, navazuji na předchozí e-maily. Právě že zvýšení invalidních důchodů nebude, ale jak vyplývá z článku z ČT 24  z 30.9.2018, uvedeného v odkazu v předchozím e-mailu, mohlo být, nebo v budoucnu by mohlo být....., když tato myšlenka měla koncem září 2018 podporu ministrně Maláčové i premiéra Babiše. A v té chvílí už bylo měsíc  jisté - podepsané prezidentem- obecné zvýšení důchodů, protože to prezident podepsal již koncem srpna 2018. Takže věděli, že mluví pouze o invalidních důchodech.Možná by to chtělo zatlačit..........? Proč to usnulo? petr
 
petr


Vážený pane Petře,

nic o té věci nevím a domnívám se, že by muselo dojít k velké změně důchodého systému. Invalidní důchody nikdy nebudou ve stejné výši, jako starobní důchody. Na starobní důchody lidé pracují celý život. Nikde na světě není stejná výše starobních a invalidních důchodů. 


S pozdravem Václav Krása

Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.