žaloba na CSSZ

Dobrý den,mám prosbu ohledně PL.Tři roky narodil,4operace páteře a nejméně tři me ještě čekají.Byl mi přiznán 1.vstup.inv.az soudně jsem po třech letech dostala zpětně 2.vstup.CID s tím,ze po další operaci si mám zažádat alespoň na rok o 3stup.To jsem učinila PL krom me páteře,kterou označil jako bezproblémové hojení i když tam ma jasné zprávu o reoperaci popsal můj zdravotní stav šokujícím a zcela nepravdivymi údaji např, ze od r.1990 jsem schyzofreni s pokusy o sebevraždu,ze jsem se 3krat léčila na psych.odd.ze trpí halucinacemi,mám cukrovku atd.zcela nepravdivé informace což opět znamená odvolání případně opět žalobu,cestování k odvolací komiksy a soudu do Tábora což při mém zde.stavu je fyzicky i psych.náročné.Zvažují podání žaloby pro porušení prava ochrany osobnosti a psychické újmy.Přece není možné,aby PL psal lživé posudky,které slouží jako úřední doklad.Je nějaká naděje na úspěch,nebo jakým způsobem se mám bránit proti krivemu posudku,mám žalovat PL nebo CSSZ?Moc děkuji za radu a přejí mnoho životních a osobních úspěchu.Štěpánova
 
Jaroslava Stepanova

Vážená paní Štěpánová,

nejlépe bude, když se v této věci obrátíte na poradnu NRZP ČR, poradnanrzp@nrzp.cz, tel.: 266 753 427. Domnívám se, že to je skutečně asi věc na žalobu. S tou Vám nejlépe poradí poradna. Můžete říci, že jsem Vám tento kontakt poradil.

S pozdravem Václav Krása

NRZP ČR zahájila činnost Konta pomoci www.kontopomoci.cz, na kterém shromažďuje finanční prostředky na podporu projektů, které pomáhají osobám se zdravotním postižením. Aktuálním projektem je sbírka na elektrický vozík pro sedmiletou Klárku, které lékaři ve dvou letech diagnostikovali Spinální muskulární atrofii. Cílem je vybrat pro Klárku částku ve výši 180.000 Kč. Více o Klárce na www.klarcinblog.cz. Pojišťovny nechtějí přiznávat elektrický vozík dětem mladším deseti let.

Na konto pomoci můžete přispět různými způsoby. Můžete poslat jednorázový dar na sbírkový účet č. 248896031/0300 u ČSOB. Můžete přispět i trvalým příkazem určité částky, a to opět na stejný účet nebo si stáhněte zdarma na Appstore nebo Google Play aplikaci SEJF, zaregistrujte se a pouhými 4 kliknutími přispějte na sbírkový účet Konto pomoci. Bližší podrobnosti najdete na webu www.kontopomoci.cz.