Žaloba k soudu-dlouhá doba vyřízení

Vážený pane Kráso, V 9/2012 jsem podávala žalobu k soudu pro odebrání příspěvku na péči na syna s celiakií.Dnes je to skoro 9 měsíců a stále se nic neděje.Nevíte,jaké mají lhůty na vyřízení?9 měsíců se mi zdá dlouhá doba.Prosím o radu,jak dále postupovat.Moc děkuji Helena
 
Helena Havlová

Vážená paní Havlová,

doporučuji Vám, abyste co nejdříve požádala doporučeným dopisem soud o informace jak bylo naloženo s vaší žalobou. je to příliš dlouhá doba od podání žaloby.

S pozdravem Václoav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.