Uhrada advokáta

Dobry den prosím o radu.Memu synovi byl přidělen advokát synovi je teprv 16.let.Byl na nesprávném miste nespravny cas sice neni on vinikem ale jelikoz byl u něčeho a on jediny měl nad 15.let tak to odnesl nejvic von podminkou.Ale konkretni dotaz mam ohledně placení advokata ten mu byl pridelen .Bylo mi řečeno že ja toho advokata budu muset zaplatit a i soudy .Ja jsem na hmotné nouzi manzel ma mali invaldni duchod take mame na jineho syna pnp kterej ma uplnou zavislost a pobyrame příspěvek na živobytí syn ktereho obhajoval advokat je pisuzovanej na hmotné nouzi .Jakym spusobem nebo zda mohu pozadat o odpuštění nakladu advokata a pokud mozno poplatku soudu.Mohu někde žádat o odpuštění s duvodu že pobyrame hmotnou nouzi??Pokud ano kde a jak zažádat? Děkuji za informaci.
 
Marta

Vážená paní Marto,

měli jste požádat o přidělení advokáta ex offo a zároveň požádat soud odpuštění poplatků ze sociálních důvodů. To ještě můžete udělat.  


Rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na prohlédnutí reklam na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji. 

S pozdravem Václav Krása