stížnost rada

Dobrý den Dal jsem si žádost jako dlouholetý invalida o invalidní vozík u svého ortopeda s Ústecké nemocnice který má ambulanci v poliklinice,dnes jsem tam zavolal jestli je má žádost vyřízena,sestrou mě bylo řeěeno abych někoho poslal pro kartu a žádost a zašel s tím do pojištovny a tam zjistil proč mě vozík komise neschválila. Já jsem si nejprve do pojištovny zavolal a zjistil že vše bylo zasláno ortopedovi do Polikliniky.Zavolal jsem přímo do komise do Prahy kde mě bylo řečeno proč to nebylo uznáno,jako vždy pochybil lékař který zprávu špatně napsal a opravu odmítl prověst volal jsem k ortopedovi znova a vzala to znova sestra a odmítla to pojištovny poslat abych si tam došel sám a poslal to byla strašně drzá. Nakonec jsem vše vyřídil v Praze vyřídil sám s tím že ten poukaz tam doručím a oni vše zařídí. 20let jezdím na vozíku nejednalo se o něco zvláštního. Tento lékař mě operoval kyčelní kloub již 2 krát a nikdy jsem nemohl chodit,nechová se jako člověk nikdy co ho znám nevstal od stolu a jeho vinnou přijdu o nohu ale jednání nebo lidské promluvení ho nezajímé celé léto jsem byl doma,nevím si rady co mám dělat,když bych řekl jeho jméno tak nemám doktora a proto prosím jenom o radu. Pavel Vincenc moc děkuji
 
pavel vincenc

Vážený pane Vincenci,

sám tvrdíte, že nechcete říct jméno lékaře a to potom těžko můžete něco dělat.

Standardní postup je takový, že podáte stížnost Vaší zdravotní pojišťovně s tím, že lékař Vám neposkytuje standardní služby, chová se hrubě a podobně. Pojišťovna by měla reagovat, protože má s lékařem smlouvu a zároveň s Vámi a Vy jste klient pojišťovny, která Vám má zajistit kvalitní zdravotní péči.

Druhou možností je podat stížnost k České lékařské komoře. Moc bych si od toho nesliboval.

Třetí možností je podat stížnost na lékaře na KÚ odbor zdravotnictví, protože Ústecká nemocnice je zřizovaná krajem a tak má možnost na doktora vytvářet tlak.

Jinou možnost nemáte.


S pozdravem Václav Krása


Budu rád, pokud mi rozkliknete reklamu na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Děkuji