stižnost

Važeny pane na pana Cevelu sem se již obratil se zajimavym korespondečnim prošetřeni mazi p Ondraškem kdy pan Cevela napsal dopisem a posudkovy napsal dopisem a vysledek je žadne pochybeni p.ondrašek nezavinil dokonce jsem psal na řediteli posudkove služby do Prahy kdy po šetřeni dospeli že posudkovy nemocenskou neprerušil a nepochybil s čim zasadne a rezolutne odmitam a že ukunčeni nemocenske provedl obvodni lekař ten vyjadřeni četl a take napsal dopis řediteli posudkove služby do Prahy ktery vlastnim a je to muj trumf k pripadnemu soudnimu sporu i tak dekuji ale asi je to boj z větrnymi mlyny od advokata kteremu sem to ukazoval tak mi poradil at to dam k soudu ale jelikož nekradu a do poslednich sil jsem pracoval tak vite jak je to z financema u vetšiny rodin v tomto state jinak moc pekne dekuji s pozdravem Mojžíšek
 
Jaroslav

Vážený pane Mojžíšku,

přiznám se, že v této věci již nevím co bych Vám poradil. Můžete ještě zkusit ztížnost k panu ministrovi, ale on to stejně postoupí řediteli odboru R. Čevelovi, aby mu k tomu vypracoval stanovisko. Možná by bylo možné, aby byla podána nová žádost s tím, že posudkový lékař Ondrášek je podjatý a aby tuto žádost projednával nějaký jiný posudkový lékař.

S pozdravem

Václav Krása

Vážený pane, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.
Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.