Skarta

Vážený pane Kráso, včera v Hyde parku hovořil pan Jan Hutařa  říkal,co máme napsat při přebírání skaret.Nestačila jsem si to napsat a on říkal,že je celé znění napsáno na stránkách nrzp,ale já jsem toto znění nenašla.Jedná se o to,že také nesouhlasím s skartou a s účtem u další banky už vůbec ne (mě stačí jeden) Chtěla bych při přebírání skarty tento vážný nesouhlas přiložit spolu s prohlášením aby mi prostředky byly zasílány na můj účet,jako dosud. Dle pana Hutaře je tato skarta všem nemocným,postiženým a potřebným občanům vnucována proti jejich vůli,pod hrozbou,že k těmto dávkám nebudou mít přístup,nepřevezmou-li si skartu. Naprosto s ním souhlasím a chci toto při přebírání skarty napsat. Prosím Vás tedy,pošlete nám všem tento odkaz.Moc Vám děkuji. A ještě jedna věc by mne zajímala.V pořadu se mluvilo o tom,že skarty se budou vydávat do konce roku zdarma a poté budou za 400Kč.Jak tomu mám rozumět?Že nám letos skartu třeba nevydají,protože v tom mají bordel (jako ve všem) a nedostane se na všechny a pak si jí budeme muset koupit? Jsem maminka samoživitelka v ČID 1st.,s dcerkou,potřebuji každou korunu a stát místo aby nám ten těžký život trochu ulehčil,tak nám i z toho mála ještě bude brát a házet klacky pod nohy. Musíme to změnit-VLÁDU,KTERÁ JE PROTI LIDEM NEPOTŘEBUJEME. Děkuji za Vaší pomoc i za Váš čas.Moc si Vás vážím. S pozdravem Eva
 
Eva

Vážená paní Evo,

přesnou formulaci co napsat k podpisu najdete na webových stránkách NRZP ČR www.nrzp.cz v informaci č. 73. Je tam přesně text a zároveň je přiložena stížnost, kterou je možné poslat veřejnému ochránci práv.

sKarty budou vydávány vždy zdrama. Pokud ji však ztratíte nebo ztratíte PIN, tak budete muset zaplatit. Pan doktor spíše mluvil o tom, že od nového roku bude zpoplatněno zasílání dávek, které jsou doručovány prostřednictvím poštovní poukázky.

S pozdravem Václav Krása