Poděkování

Vážený a milý pane předsedo. Moc a moc Vám děkuji za vaší odpověď. Jste nesmírně lidský a empatický k lidem ,a to nejen se zdravotním postižením. Děláte pro ně mnoho dobrého a to na úkor svého volného času. Moc si Vás vážím,a dovolila jsem si požádat Vás přes Facebook o přátelství,i s dotazem,jak mohu klikáním na reklamy splatit svůj dluh,když žádné reklamy nevidím. Možná je to tím,že jsem tu dlouho nežila,a moc se nevyznám,proto budu ráda,když mi poradíte,a bude mi ctí stát se Vašim "výsostným a permanentním klikařem". Čtu si na Vašem webu všechny uveřejněné články,a fandím Vaším názorům,neboť mají hodně co lidem říci. Přála bych si,aby Vaše úvahy a zkušenosti četlo co nejvíce lidí,pak by volby brali mnohem vážněji a zodpovědněji,nežli dosud. Jste úžasný človíček,pane předsedo,a já zůstávám Vašim věrným čověkem z lidu! Přeji jen to dobré ! J.F.
 
Ji?ina

Vážená paní Jiřino,

moc Vám děkuji za Váš dopis, který mne velmi potěšil. Každý máme rád, když slyší slova uznání za svoji činnost. Děkuji Vám za toto uznání a věřím, že budu moci ještě dlouho ve své práci ještě pokračovat. 

Pokud jde o reklamy, tak skutečně teď to nejde a nemůžete žádné vidět, protože google změnil nějaké parametry a můj webmaster zatím neměl čas to udělat.

Přesto Vám děkuji za snahu.

Přeji Vám, ať se Vám vše daří a pokud byste měla nějaký problém, tak se na mě samozřejmě můžete s důvěrou obrátit. 

 

S pozdravem Václav Krása