ozz

Dobrý den pane Kráso ! Reaguji na dotaz jedné paní a Vaši odpověď ohledně podpisu pana prezidenta atd.  Ve včerejším místním tisku (Jindřichohradecké Listy) , bylo psáno,že prezident již novelu zákona ohledně  OZZ  podepsal,pokud jsem to četl správně. Víte o tom něco ?? Hezký den Vám přeji. B.Svoboda.
 
Svoboda

Vážený pane Svobodo,

nevím o tom, že pan prezident novelu zákona o zaměstnanosti podepsal, ale je to možné. Nyní je potřeba počkat, až vyjde zákon ve Sbírce zákonů. ustanovení o statusu OZZ začne platit následující měsíc po měsíci, ve kterém zákon vyjde ve sbírce zákonů. To znamená, když zákon vyjde ve Sbírce v srpnu, tak ustanoivení o OZZ začne platit v září.

S pozdravem Václav Krása

NRZP ČR zahájila činnost Konta pomoci www.kontopomoci.cz, na kterém shromažďuje finanční prostředky na podporu projektů, které pomáhají osobám se zdravotním postižením. Aktuálním projektem je sbírka na elektrický vozík pro sedmiletou Klárku, které lékaři ve dvou letech diagnostikovali Spinální muskulární atrofii. Cílem je vybrat pro Klárku částku ve výši 180.000 Kč. Více o Klárce na www.klarcinblog.cz. Pojišťovny nechtějí přiznávat elektrický vozík dětem mladším deseti let.

Na konto pomoci můžete přispět různými způsoby. Můžete poslat jednorázový dar na sbírkový účet č. 248896031/0300 u ČSOB. Můžete přispět i trvalým příkazem určité částky, a to opět na stejný účet nebo si stáhněte zdarma na Appstore nebo Google Play aplikaci SEJF, zaregistrujte se a pouhými 4 kliknutími přispějte na sbírkový účet Konto pomoci. Bližší podrobnosti najdete na webu www.kontopomoci.cz.