odmítnutí S-karty.

Dobrý večer pane Bc.Kráso. Mám ZTP přiznán bez omezení, příspěvek na mobilitu je mi zasílán na můj účet vedený v bance.  Když mne UP vyzve k převzetí S-karty, abych si zřídil účet u Spořitelny, což já odmítám, na co budu mít dva účty a budu trvat, aby mi byl zasílán, tak jako doposud na můj účet, prosím o radu, jak mám formulovat větu ohledně toho, že nesouhlaím,aby mé osobní údaje byly předávány jiným institucím, prosím o zformulování této věty, velice pěkně děkuji a přeji pevné zdraví. František.
 
František

Vážený pane Františku,

posílám Vám znění sdělení pro ÚP, který jsem dnes odeslal doporučeným dopisem já, sám za sebe. Doporučuji Vám postupovat tedy obdobně.

S pozdravem Václav Krása

Vážení,

 

sděluji Vám, že vyslovuji svůj nesouhlas, a to v souladu s § 5, odst. 4 a odst. 8 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, s tím, aby moje osobní údaje byly z databáze Úřadu práce ČR poskytnuty dalšímu komerčnímu subjektu, například České spořitelně a.s. k dalšímu zpracování.

 

 

Vážený pane,

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.