nNEVÍM JAK POSTUPOVAT?

VAŽENY PANE OBRACÍM SE NA VÁS O RADU KOUPILA JSEM DCEŘI NOBUK ZAOKROUHLENĚ ZA 14 000 NA NABOK SE STAHUJE ZARUKA DVA ROKY MAME HO JEN ROK A BĚHEM ROKU SE POKAZIL UŽ TŘIKRAT DVAKRAT JSEM ŽADALA OPRAVU VŽDY MI HO OPRAVILI ALE TED PO TŘETI JSEM ŽADALA UŽ VRACENÍ PENĚZ S TOHO DUVODU ŽE BĚHEM JEDNOHO ROKU SE POKAZIL TŘIKRAT JEJICH ODPOVĚD ZNĚLA ::: ZARUKA SE NEVZTAHUJE SOUČASNÉ DOBĚ NA NOBUK A POKUD HO CHCETE OPRAVIT TAK VY BYSTE MĚLA ZAPLATIT ZA OPRAVU 13 000 COŽ MĚ UPNĚ ŠOKOVALO VOLAL MI TO PRODAVAČ S PRODEJNY TAK JA SEM MU ŘEKLA ŽE TO NEPŘIPADA V UVAHU ABYCH JA JĚŠTĚ ZA NOBUK MĚLA PLATIT KDYŽ JĚŠTĚ ROK HO MAM V ZARUCE CO MAM DĚLAT DOMLOUVALA JSEM SE S PRODAVAČEM ŽE PŘINDU A ŽE SNÍM SEPÍŠU PROTOKOL ŽE NESOUHLASÍM S TIM ABYCH JA ZA NĚCO MĚLA PLATIT NA KOHO SE MAM OBRATIT ZATÍM MI NOBUK NEBYL VRACEN ČEKAJI NA MOU ODPOVĚD ZDA CHCI NOBUK ZAPLATIT MISLIM TÍM TU OPRAVU JA NECHCI NIC PLATIT ALE STĚŽOVAT SI A NEVÍM KDE NOBUK JSME KUPOVALI V PŘEROVĚ OKEJ ELEKTROSPOTŘEBIČE U KANFLANDU JSEM S TOHO ŠOKOVANA NOBUK NEBYL ROZBYTEJ ABY MI NEUZNALI ZARUKU VYPADL VYNDOUS A NA OBRAZOVCE SE NIC NEUKAZUJE KDYŽ SEM ŽADALA OPRAVY TAK MI TO VŽDY OPRAVILI A KDYŽ ŽADAM VRACENÍ PENĚZ NEBOT DO ROKA SE POKAZIL TŘIKRAT TAK JĚŠTĚ ONI NAVÍ CHCOU PO MĚ 13 000 ZA OPRAVU JEN ABY MĚ ODRADILI VAŽENY PANE PROSÍM PORADTE JAK MAM POSTUPOVAT KDE SI MAM STĚŽOVAT CO MAM DĚLAT DĚKUJI ZA ODPOVĚD A ZA RADU A PŘEJI KRASNY DEN. ANNA
 
ANNA

Vážená paní Anno,

doporučuji Vám jediné, obrátit se na obchodní inspekci. Kontakt najdete na internetu a nebo se ještě můžete obrátit na Sdružení na ochranu spotřebitele, kontakt také na internetu. Ti Vám dají zdarma potřebné informace a poradí jak pokračovat.

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní,rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.