happening

Vážený Pane Kráso , z manželkou chceme jet 30 na happening ale potřebovali bychom vědět podrobnosti jak se tam dostanem kdysi jsme už tam na demonstraci byli ale to byli zajištěny autobusy. Jak to bude tentokrát ? Prahu moc neznáme jsme až z české Lípy manželka je na vozíku manželé Reslovi CL
 
Tomáš a Petra Reslovi

Vážení Reslovi,

přesná adresa happeningu je MPSV ČR, Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha 2. Pokud pojedete autem, tak je nejlépe dojet až před ministerstvo, protože za ním je parkoviště a dá se tam parkovat. Pokud přijedete vlakem, tak na hlavní nádraží v Praze, odtud je to kousek pěšky na tramvaje a můžete využít tyto spoje:

Nejbližší tramvajové spojení:

Zastávka Palackého náměstí – tramvaje č. 3, 7, 17, 21

Zastávka Palackého náměstí – tramvaje č. 4, 10, 16

Zastávka Botanická zahrada – tramvaj č. 18, 24

(vybrané spoje zajišťují nízkopodlažní vozy).

Pokud přijedete autobusem na autbusové nádraží Florenc, tak můžete také využít uvedené spojení tramvají.

S pozdravem Václav Krása

 

 

Vážená paní, vážený pane,

rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl/a Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.