exekuce na důchod

Dobrý den pane Krása prosím vás dostala jsem exekuci na důchod za nezaplacení regulačního poplatku z roku 2011. Vyšplhalo se to ze 180 kč na 9803 kč plus úroky, které mi prí řeknou až po zaplacení dluhu což se může vyšplhat na několik tisíc... Pražské OSSZ mě prí nemohlo dostihnout i když jsem na OSSZ v teplicích dávala novou adresu před cca 3 roky. Když se rušily poplatky, proslíchalo se že od dluhů regulačních poplatků jsou lidi osvobozeni, tak jsem myslela že to platí i pro mě. Jelikož jsem dost psychicky nemocná tak mi nedošlo že mám něco na víc platit. A nyní exekuce... Sice bydlím s rodiči, ale musím jim také platit nájem a mám velké vydaje za plno léků jak psychiatrické, tak interní a nevím jak vyjdu... Dalo by se s tím něco udělat, nebo to musím vše zaplatit? děkuji
 
Anna

Vážená paní Anno,

přiznám se, že si nejsem jistý, jak řešit Vaš problém. Doporučuji Vám, abyste se obrátila na poradnu NRZP ČR, e-mail: poradnanrzp@nrzp.cz, tel. 266753427. 

S pozdravem Václav Krása

Vážená paní, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovala Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.