Dotaz po MP

Dobrý den pane Krása jsem cca rok po mozkové pŕíhodě,můj dotaz zda mám nárok nějaké lázně mám invalidní důchod 3 stupně a péći též 3 st.stará se o mne má dcera.Špatně mluvím mluvení mne unavuje a mám zasaženou pravou čast těla śpatně chodím a pravou rukou obtížné cokoliv dělám je mi 56 let Dékuji za odpověď
 
Dvo?ák Stanislav

Vážený pane Dvořáku,

po mozkové příhodě se zpravidla předepiszuje rehabilitace, případně mohou být jednou předepsány lázně. Záleží však na posouzení Vašim ošetřujícím lékařem.

S pozdravem Václav Krása

Vážený pane, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se v souvislosti s neustálým snižováním podpory státu, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohl Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.