Dotaz k s kartě

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem k skartě. Když bych i přehlédla souhlas, že jsem k skartě žádný souhlas nedala, ani k předání mých údajů soukromému subjektu, tak mne děsí ceník České spořitelny a způsob vyzvednutí od ÚP. To se mnou neudělá ÚP žádnou smlouvu, že když Česká spořitelna změní ceník tak smlouva padá? Dodá ÚP ceník, když už to nařizuje? V ceníku je totiž zmatek, například za výběr z bankomatu je uvedeno 6 Kč a přitom ústně operátorka řekne, že jeden výběr na příchozí platbu je zdarma. Ale to v ceníku není uvedeno, a co není uvedeno, to v tomto státě taky nedostanu. Úplně dole v ceníku je uvedena poznámka: Tento sazebník nabývá účinnosti dnem 1. 9. 2012 a každá případná změna bude zveřejněna na portále www.skontakt.cz, na webových stránkách České spořitelny, a. s., a v pobočkách České spořitelny, a. s. Mám u České spořitelny sporožiro a kdybych rozuměla změnám placení, tak od nich okamžitě odcházím k jiné bance, já se domnívám , že proti ostatním je to hotový tunel. Za dva roky syn dovrší 18 let, na skartu mi potom přestanou chodit dětské přídavky, a když potom Česká spořitelna změní ceník, který už ani nebudu sledovat, tak mi potom na dveře zabouchá exekutor??? A co jednorázový příkaz na KoP ÚP, to budě dělat úřednice? Už teď jsou tam řady, jak se obrazně říká, jak za války na maso. Za odpověď Vám předem moc děkuji. Anna Binarová
 
Anna Binarová

Vážená paní Binarová,

doporučuji Vám, abyste postupovala tímto způsobem a napsala sdělení na Váš ÚP.

Vážení,

 

sděluji Vám, že v souladu s § 5, odst. 4 a odst. 8 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů vyslovuji svůj nesouhlas s tím, aby moje osobní údaje byly z databáze Úřadu práce ČR poskytnuty dalšímu komerčnímu subjektu, například České spořitelně a.s. k dalšímu zpracování.

 

a tím byste se měla vyhnout, že Vám někdo bude vnucovat sKartu. Pokud by Vám ÚP oznámil, že si máte vyzvednout sKartu, tak je zřejmé, že údaje proti Vašemu nesouhlasu byly předány České spořitelně. Pak je žaloba jasná a nezpochybnitelná.

S pozdravem Václav Krása

 

Vážená paní, rád jsem Vám poradil, a pokud budete opět potřebovat mojí radu, můžete se na mě kdykoliv obrátit s dotazem. Dovoluji si Vás poprosit také o pomoc. Národní rada osob se zdravotním postižením ČR, jejíž jsem předsedou, se změnou zákona o loteriích, dostala do velmi složité finanční situace. Má povolenou sbírku. Pokud byste mohla Vy osobně, nebo někdo z Vašich blízkých přispět jakoukoliv částkou na tento sbírkový účet, velmi by nám to pomohlo při další důsledné obhajobě práv a zájmů osob se zdravotním postižením a jejich blízkých.

Číslo účtu je: 248896031 / 0300. Podrobnosti ke sbírce najdete na webu www.nrzp.cz. Předem Vám děkuji za Vaši snahu nám pomoci.