Vybudování nové koupelny a wc

Dobrý den jsem částečně invalidní pobiram důchod 2 stupně jsem rozvedená hodně let já obivam patro bývalí muž přízemí kde koupelna je já roky musím chodit po schodech na WC i do koupelny dohodnout se nemůžeme aby mne nějak pomohl a podílel se na výstavbě koupelny on ji má tak proč ? i když jsme spoluvlastnici ja pobiram důchod 6005 Kč něco si vydělám když nemarodim víc jsem na te nemocenské než pracují bohužel chtěla sem se vás zeptat jestli bych mohla žádat ó nějaký příspěvek na výstavbu a jestli musím mít nějaké doklady ze stavebního úřadu děkuji moc
 
Dana

Vážená paní Dano,

v této věci Vám těžko poradím, protože záleží opravdu na dohodě s Vaším bývalým manželem. Žádný příspěvek na vybudování koupelny není, je příspěvek na bezbariérovou úpravu koupelny. O to se však ve Vašem případě nejedná. 

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.