Plosina

Děkuji moc za odpověď.Ale paní (majitelka plošiny odmítá vše co ji nabízíme,protože je pořízena z příspěvků od státu a ona jako obsluha zodpovědná za to co kdyby někdo spadl nebo tak nějak.Všichni když podepisovali tak chtěliji v te veci pomoc a ted mame za dobrotu na zebrotu ,je mi hrozne lito teď paní která ma ležícího manzela ale zakony asi jsou zakony,protoze na urade odpoved je jedna bud musi najit jinej byt nebo dat inzerát abych ji někdo snesl manžela poschodech dolů a nahoru.nejsou na to nějakej zákon?děkuji moc ale ka prostě musela napsat.
 
Tana

Vážená paní Táňo,

nejlépe bude, když mi na můj email v.krasa@nrzp.cz napíšete spojení na Vás, případně na tu paní. Pokusím se nějakým způsobem věc vyřešit prostřednictvím ÚP. Taky se mi to zdá hodně zvláštní. Stačilo by přece napsat prohlášení, že každý kdo bude plošinu používat ji používá na vlastní riziko. 

S pozdravem Václav Krása

Vážení, rád jsem Vám odpověděl na Váš dotaz ve svém volném čase. Velmi bych přivítal, pokud byste i Vy věnovali Váš čas na reklamy na mém webu www.vaclavkrasa.cz. Je to moje jediná odměna za radu, kterou se Vám snažím pomoci. Předem Vám děkuji.