Výluka

Dobrý Den, od 15.6.2015 do 31.8.2015 proběhne výluka v úseku Tišnov-Brno hlavní nádraží na frekventované rychlíkové trati, co je však velká komplikace je, že nebudou přepravování vozíčkáři s poznámkou, že nelze zajistit. Jedná se o 2 a půl měsíce a myslím si, že jde o velkou diskriminaci o výluce se ví již dlouho a mohlo to být zajištěné! Šlo by abyste se ve věci angažoval a byla tak zajištěna přeprava vozíčkářů? Stačí přeci mobilní zvedací plošina a autobus s prostorem pro kočárek což není takový problém. Nebo objednat nízkopodažní autobusy. Jiné spojení mezi Tišnovem a Brnem neexistuje a cesta Tišnov-Kolín-Brno je blbost. Co máme jako vozíčkáři bez auta dělat?
 
Jan Novotný

Vážený pane Novotný,

přeposílám Vám zprávu od Ing. M. Štěpána, náměsdtka generálního ředitele ČD.

Výluka na dotyčné trati sice bude, avšak individuální přepravy zajistit určitě umíme, u některých spojů je nízkopodlažní BUS, ale také určitě umíme objednat dodávku, či tento BUS jednorázově nasadit po předhlášení přes webovy formulář pro vozíčkáře.

Proste, standardni opatreni pro imobilni při vylukach.....

Sledujeme požadavky vozíčkářů a koordinujeme busy.....

 

ZÁVĚR : POKUD BUDE PŘEPRAVA VČAS A ŘÁDNĚ NAHLÁŠENA V OBJEDNÁVKOVÉM FORMULÁŘI V ELEKTRONICKÉM SYSTÉMU NA www.cd.cz, NEMĚLY BY NASTAT ŽÁDNÉ ZÁVAŽNĚJŠÍ KOMPLIKACE.

JE ROVNĚŽ MOŽNÉ POSLAT PŘEDEM DOTAZ.

S pozdravem Václav Krása

Budu rád, pokud mi rozkliknete reklamy na mém webu. Děkuji